İzmir Son Ayların En Sıcak Gününü Geçirdi

Artık kış ayının son günlerindeyiz. Yakında ilkbahar mevsimi kendisini gösterecek ancak şimdiden İzmir’de bahar havası başladı. 26 Şubat 2020 Çarşamba günü İzmir’de havaların biraz daha sıcak olması bekleniyordu ve nitekim beklenen oldu. Hatta İzmir’de bugün sıcaklıklar beklentilerin de üzerindeydi.

İzmir’de bugün hava en düşük 14 dereceydi ve sıcaklıklar 21 e kadar ulaştı.  Özellikle öğlen vakitlerinde güneş oldukça yakıcı bir hale geldi. Pek çok İzmirli bu durumu fırsat bilerek güneşlenmeye çıktı. Böylece adeta bahar havası yaşayan İzmir’de tam pikniklik bir gün geride kaldı.

İzmir son ayların en sıcak günlerinden birini geride bırakırken, önümüzdeki günlerde ise yağış ve şiddetli rüzgar bekleniyor.  Bu yüzden ani bir hava değişikliği gerçekleşebilir. Sıcaklıklarda da bir düşüş gözlemlenecek ancak bu çetin kış aylarındaki gibi olmayacak. Artık İzmir’in kışı neredeyse geride bıraktığını söyleyebiliriz. Yinede önümüzdeki haftasonu yani Cumartesi ve Pazar günleri sıcaklıklar özellikle gece vakitlerinde 3 dereceye kadar düşebilir.

 

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

Yazınız ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmeyebilir.